* Poetsbedrijf Car Boat Care Houten

Over ons

In 2007 heeft Sebastiaan van Schijndel de sprong in het diepe gewaagd en van zijn hobby zijn werk gemaakt. Car & Boat Care werd opgericht en beschikt inmiddels over een uitgebreide klantenkring in zowel binnen- als buitenland.

 

 

 

Kwaliteit staat bij Car & Boat Care hoog in het vaandel. Met veel aandacht en zorg reinigen en behandelen wij auto's, boten, motoren, campers en caravans. Gebruikmakend van de beste materialen en middelen is geen uitdaging te groot voor ons. Zo beschikken we over het nieuwste gereedschap waaronder een shampoorelmachine, een ozonkanon en een professionele poetsbrug.  

 

Daarnaast maakt Car & Boat Care gebruik van kwalitatief goede producten van onder andere Swisstec, Riwax, Autoglym, Semco en Swobbit reinigingsgereedschap.  Car & Boat Care biedt deze producten eveneens aan via www.carboatproducts.nl. zodat u zelf ook uw auto, boot, motor, camper of caravan met de beste producten kunt reinigen en beschermen.  

 

 
In de ruime werkplaats aan de Pakketboot in Houten zijn al vele auto's, campers, caravans en motoren grondig gereinigd en gepoetst. Daarnaast werkt Car & Boat Care ook op locatie.