Inzamelpunt ZONklaar wasserij

Inzamelpunt ZONklaar wasserij

Inzamelpunt ZONklaar wasserij

 

Car & Boat Care is sinds 2019 officieel inzamelpunt van ZonKlaar zeilwasserij.

ZONklaar staat voor jou klaar
ZONklaar geldt als vakautoriteit op het gebied van wassen, impregneren en renoveren van zeilen, boottenten en zonweringen. ZONklaar heeft ruim 2000 watersportgerelateerde bedrijven als klant, daarnaast doen ook horeca-ondernemingen, retail en vastgoedorganisaties een beroep op ZONklaar. Wij werken niet met tussenpersonen en voeren alle diensten zelf uit

Niet tevreden = niet betalen
Niet tevreden? Dan betaal je niet. Klanten beoordelen onze resultaten met gemiddeld een 9. Wij bieden onze klanten gegarandeerd een langere levensduur en een topuitstraling van boottenten, zeilen en buitenzonwering. Onze hardwerkende collega’s zijn erg klantvriendelijk en beschikken over excellente vakkennis.

Unieke ZONklaar reinigingsmethode
Wij beschikken over een uniek ontwikkelde reinigingsmethode en een professioneel uitgeruste wasserij in Sneek (Friesland).We hanteren verschillende processen voor uiteenlopende materialen en vervuilingen: procedures die stuk voor stuk in eigen huis ontwikkeld zijn en doorlopend getest en doorontwikkeld worden.

De wasserij
Onze wasserij beschikt over professionele apparatuur om iedere zonwering, boottent of zeil veilig en vakkundig te reinigen en te impregneren (waterdicht maken). Voor elk type doek hebben wij de juiste reinigingsmiddelen, allemaal 100% biologisch afbreekbaar.

Het team van ZONklaar staat altijd voor u klaar. Voor elk reinigingsprobleem heeft ZONklaar de juiste oplossing!

 

NIEUWS

Nieuws

Magazine Stijl fotografie

Anneke Troost van stijl fotografie heeft mij als ondernemer benaderd om in haar magazine te komen. Hierin beschrijft ze precies de persoon die achter de

Bekijk »