Reviews Car & Boat Care

DETAILING TOT IN DE PUNTJES

REVIEWS

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Carboatcare.nl
Average rating:  
 18 reviews
byAldwin onCarboatcare.nl
Zeer klantgericht & super resultaat!!

Voor eerste keer een glascoating (Gold) laten aanbrengen op mijn auto. Hele proces is zeer goed bevallen. Sebastiaan is super klantgericht en is alleen tevreden met een topresultaat. En dat mocht er zijn: nooit geweten dat je auto er weer als nieuw uit kan zien na zo'n behandeling!

bySjef Frehe onCarboatcare.nl
Vakwerk door vakman

Eindelijk besloten over de kosten van een dergelijke behandeling (in mijn geval Gold) heen te stappen.
Nu spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan. Wist niet dat mijn auto er nog mooier uit kon zien dan vers, al weer vele jaren geleden, uit de showroom
Gisteren was de auto redelijk vuil maar na een stevige regenbui vannacht zag de auto er vanmorgen uit alsof hij net gewassen en gepoetst was. En dit gegarandeerd voor de komende jaren.
Fantastisch.

byEdwin Bastiaansen onCarboatcare.nl
Top kwaliteit !!

Inmiddels voor de 7e keer mijn auto direct na levering bij Sebastiaan gebracht. Weer een glascoating laten aanbrengen met een geweldig resultaat. Veel plezier van, ook na een aantal jaar denken mensen nog steeds dat mijn auto nieuw is.

byPeter van den Berg onCarboatcare.nl
Perfect

Uitstekende service, vakmensen met hart voor hun werk. Je voelt je zeer welkom en wordt altijd ontvangen met een grote glimlach. Zowel buitenwerk als binnen interieur weer vakkundig schoongemaakt en de auto staat er weer mooi glimmend bij. Prima prijs - kwaliteit verhouding!

byOscar onCarboatcare.nl
super ervaring

Al veel auto's laten behandelen naar tevredenheid. Het blijft iedere keer een feest om de auto op te halen en daarna na iedere wasbeurt is hij weer als nieuw!Echt een aanrader.

byHans van Mackelenbergh onCarboatcare.nl
Auto weer als nieuw

Vakmensen!

byHans onCarboatcare.nl
Vakman!

Ondernemer met passie en altijd gericht op het perfecte resultaat. Fijn in de communicatie. Wij maken al jaren naar volle tevredenheid gebruik van hun diensten op het gebied van lakbescherming, poetsen/ wassen/ reinigen. Ook werkt hij samen met andere specialisten, o.a. op het gebied van uitdeuken zonder spuiten. The place to be.

byAlexander van de Pol onCarboatcare.nl
Perfect!

Wat een vakwerk door Car & Boat Care. De auto staat er nog mooier bij dan bij aflevering door de garage!

byEigenaar Volvo V70 onCarboatcare.nl
Uitstekend!

Uitstekend werk van Car & Boat Care! Mijn 9 jaar oude maar prima rijdende V70 ziet er nu weer als nieuw uit. Alle vlekken in de bank en stoelen verdwenen. Heel blij met het resultaat!

byArjen Vermazen onCarboatcare.nl
10

Uitermate klantvriendelijke benadering door de eigenaar/uitvoerder. Auto van 16 jaar oud ziet er weer uit alsof die uit de showroom kwam rijden. Oog voor detail en goed advies t.a.v. Herstel koplampen. Zeer tevreden klant!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»