Reviews Car & Boat Care

DETAILING TOT IN DE PUNTJES

REVIEWS

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Carboatcare.nl
Average rating:  
 23 reviews
 by M.
10

Professioneel, flexibel, top werk afgeleverd en top service! Echte aanrader!

 by Denny van ark

1 woord topbedrijf.
Bus weer als nieuw.

 by familie Hagenaar
professioneel en klantgericht

Vandaag onze camper bij Car & Boat Care in Houten opgehaald, waar deze is behandeld met een Swisstec Gold Ceramic Glass Coating.

De camper is pas een halfjaar oud/jong en naar onze mening dus nog nieuw.

Wij zijn echter bijzonder verrast door het resultaat en zeer tevreden: de camper glanst en glimt nog meer dan op het moment van aflevering en lijkt ook schoner.

Onze ervaring is dat men zeer professioneel en klantgericht te werk gaat en kunnen Car & Boat Care daarom ook zeker aanraden.

Sebastiaan en medewerkers bedankt voor het prachtige resultaat.

Fam. Hagenaar

 

 by David
Weer Goud!

Tweede auto laten doen, ondanks dat hij nieuw was, heeft Sebastiaan hem toch helemaal na-gepolijst. Waardoor hij nu nog mooier is als toen ik hem in de showroom ophaalde.
Zeer tevreden!

 by M Musters
Top!

Onze camper na aflevering meteen gebracht om te laten coaten met Swisstec gold. Wat een vakman is Sebastiaan! Bij t eerste contact bleek meteen wat n perfectionist hij is! Onze camper is nu 6 jaar beschermd tegen weersinvloeden en staat werkelijk te shinen! Wij bevelen dit bedrijf van harte aan bij iedereen die op zoek is naar degelijk vakwerk. Ook n jaarbeurt voordat je voertuig de stalling ingaat wordt hier aangeboden, waarbij alles grondig wordt geïnspecteerd. Wij komen graag bij jullie terug toppers 👍

 by Aldwin
Zeer klantgericht & super resultaat!!

Voor eerste keer een glascoating (Gold) laten aanbrengen op mijn auto. Hele proces is zeer goed bevallen. Sebastiaan is super klantgericht en is alleen tevreden met een topresultaat. En dat mocht er zijn: nooit geweten dat je auto er weer als nieuw uit kan zien na zo'n behandeling!

 by Sjef Frehe
Vakwerk door vakman

Eindelijk besloten over de kosten van een dergelijke behandeling (in mijn geval Gold) heen te stappen.
Nu spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan. Wist niet dat mijn auto er nog mooier uit kon zien dan vers, al weer vele jaren geleden, uit de showroom
Gisteren was de auto redelijk vuil maar na een stevige regenbui vannacht zag de auto er vanmorgen uit alsof hij net gewassen en gepoetst was. En dit gegarandeerd voor de komende jaren.
Fantastisch.

 by Edwin Bastiaansen
Top kwaliteit !!

Inmiddels voor de 7e keer mijn auto direct na levering bij Sebastiaan gebracht. Weer een glascoating laten aanbrengen met een geweldig resultaat. Veel plezier van, ook na een aantal jaar denken mensen nog steeds dat mijn auto nieuw is.

 by Peter van den Berg
Perfect

Uitstekende service, vakmensen met hart voor hun werk. Je voelt je zeer welkom en wordt altijd ontvangen met een grote glimlach. Zowel buitenwerk als binnen interieur weer vakkundig schoongemaakt en de auto staat er weer mooi glimmend bij. Prima prijs - kwaliteit verhouding!

 by Oscar
super ervaring

Al veel auto's laten behandelen naar tevredenheid. Het blijft iedere keer een feest om de auto op te halen en daarna na iedere wasbeurt is hij weer als nieuw!Echt een aanrader.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»