Reviews Car & Boat Care

DETAILING TOT IN DE PUNTJES

REVIEWS

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Carboatcare.nl
Average rating:  
 15 reviews
byPeter van den Berg onCarboatcare.nl
Perfect

Uitstekende service, vakmensen met hart voor hun werk. Je voelt je zeer welkom en wordt altijd ontvangen met een grote glimlach. Zowel buitenwerk als binnen interieur weer vakkundig schoongemaakt en de auto staat er weer mooi glimmend bij. Prima prijs - kwaliteit verhouding!

byOscar onCarboatcare.nl
super ervaring

Al veel auto's laten behandelen naar tevredenheid. Het blijft iedere keer een feest om de auto op te halen en daarna na iedere wasbeurt is hij weer als nieuw!Echt een aanrader.

byHans van Mackelenbergh onCarboatcare.nl
Auto weer als nieuw

Vakmensen!

byHans onCarboatcare.nl
Vakman!

Ondernemer met passie en altijd gericht op het perfecte resultaat. Fijn in de communicatie. Wij maken al jaren naar volle tevredenheid gebruik van hun diensten op het gebied van lakbescherming, poetsen/ wassen/ reinigen. Ook werkt hij samen met andere specialisten, o.a. op het gebied van uitdeuken zonder spuiten. The place to be.

byAlexander van de Pol onCarboatcare.nl
Perfect!

Wat een vakwerk door Car & Boat Care. De auto staat er nog mooier bij dan bij aflevering door de garage!

byEigenaar Volvo V70 onCarboatcare.nl
Uitstekend!

Uitstekend werk van Car & Boat Care! Mijn 9 jaar oude maar prima rijdende V70 ziet er nu weer als nieuw uit. Alle vlekken in de bank en stoelen verdwenen. Heel blij met het resultaat!

byArjen Vermazen onCarboatcare.nl
10

Uitermate klantvriendelijke benadering door de eigenaar/uitvoerder. Auto van 16 jaar oud ziet er weer uit alsof die uit de showroom kwam rijden. Oog voor detail en goed advies t.a.v. Herstel koplampen. Zeer tevreden klant!

byIvan onCarboatcare.nl
Vakwerk en servicegericht

Car & Boat Care poetst en reinigt regelmatig een auto uit ons wagenpark. Het resultaat is iedere keer perfect, de communicatie is duidelijk en de afspraken worden keurig nagekomen. Een aanrader!

byHans onCarboatcare.nl
Topwerk

Mijn buscamper is na ruim drie dagen hard werken door Sebastiaan weer prachtig geworden. Met veel zorg, verstand en aandacht zijn de nodige zaken uitgevoerd. Met de finish van glascoating kan hij er weer minstens 2 jaar tegen. De bus glanst als nooit tevoren. Aflevering verliep volgens afspraak. Klasse gedaan!

byKrista onCarboatcare.nl
Professioneel met een perfect resultaat

Met veel toewijding en vakmanschap zorgt Car & Boat Care voor de ultieme bescherming van de lak van m'n auto. Hij is langdurig beschermd tegen alle weersinvloeden en door de duurzame coating eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Dé behandeling voor iedereen die, net als ik, zuinig op zijn auto is.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»