Reviews Car & Boat Care

DETAILING TOT IN DE PUNTJES

REVIEWS

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Carboatcare.nl
Average rating:  
 7 reviews
byHans onCarboatcare.nl
Topwerk

Mijn buscamper is na ruim drie dagen hard werken door Sebastiaan weer prachtig geworden. Met veel zorg, verstand en aandacht zijn de nodige zaken uitgevoerd. Met de finish van glascoating kan hij er weer minstens 2 jaar tegen. De bus glanst als nooit tevoren. Aflevering verliep volgens afspraak. Klasse gedaan!

byKrista onCarboatcare.nl
Professioneel met een perfect resultaat

Met veel toewijding en vakmanschap zorgt Car & Boat Care voor de ultieme bescherming van de lak van m'n auto. Hij is langdurig beschermd tegen alle weersinvloeden en door de duurzame coating eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Dé behandeling voor iedereen die, net als ik, zuinig op zijn auto is.

byMarc onCarboatcare.nl
Super ervaring

Car & Boat Care heeft reeds een aantal auto's van mij voorzien van een glascoating. Absoluut vakwerk en 100% detailing en dus een absolute aanrader voor iedereen die zijn auto in TOP conditie wil blijven houden. Ik zal dan ook zeer zeker mijn volgende auto's door Car & Boat Care laten behandelen.

byHarry onCarboatcare.nl
Vakwerk

Deze week mijn boot gebracht voor een poetsbeurt aan de romp.
Ik ben uitstekend geholpen met de prijsopgaven en datum afspraak door Sebastiaan Ging met een goed gevoel met mijn boot richting Houten. De romp was na 3 jaar aardig dof geworden door kalk en aanslag van het vaarwater. Een dag later opgehaald en ik stond verbaasd toen ik hem weer keurig als nieuw zag glimmen. Met een fijn gevoel weer terug naar huis. Dit adres blijf ik onthouden.

byStephanie van Schaik onCarboatcare.nl
Zeer tevreden

Wij laten zowel onze privé auto als onze zakelijke auto en landbouwmachines door car&boat care behandelen. Geen vraag of verzoek is te veel gevraagd. Wij zijn zeer tevreden over de communicatie en het resultaat.

byBas onCarboatcare.nl
perfect

Je weet niet wat je ziet!

byMaarten onCarboatcare.nl

Echt de beste