Reviews Car & Boat Care

DETAILING TOT IN DE PUNTJES

REVIEWS

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Carboatcare.nl
Average rating:  
 28 reviews
 by Youssef

Zeer goed bedrijf ,
Mijn motor hier gebracht voor een glascoating behandeling , zeer professioneel goed werk geleverd en super gastvrij

 by Leeroy
Fantastisch!

Sebastiaan heeft onze Antaris 630 weer als nieuw gemaakt! Eerst goed ontkalkt en grondig gewassen, zelf hadden wij besloten de bestikkering te vervangen zodat de romp helemaal goed gepolijst kan worden. Het resultaat was verbluffend, een zeer diepe donkerblauwe kleur zoals ze er nieuw ook uitzien, de nieuwe stikkers aangebracht en daarna een glas coating, dat zorgt er voor dat de glans nog mooier wordt, subliem! Ook het teak zwemplateau is gereinigd en opnieuw behandeld naar nieuwstaat! Wij gaan met een grote glimlach het seizoen in en zijn zeer te spreken over het vakmanschap en de kwaliteit en service die Sebastiaan geeft!

 by Sanne
Vakmanschap

Professioneel, vriendelijk en leveren goed werk af. Ik ben door mijn werk hier terecht gekomen. Wij laten onze leaseauto's door Car & Boatcare reinigen en mooi maken. Ik ga er ook met mijn eigen auto heen.
Topservice! Net mijn auto opgehaald en hij ziet er als nieuw uit.

 by Sanne
Topbedrijf

Professioneel, vriendelijk en leveren goed werk af. Ik ben door mijn werk hier terecht gekomen. Wij laten onze leaseauto's door Car & Boatcare reinigen en mooi maken. Ik ga er ook met mijn eigen auto heen.
Topservice! Net mijn auto opgehaald en hij ziet er als nieuw uit

 by Ad Kemmeren
Vakmanschap

Wat een gepassioneerde vakman is die Sebastiaan van Schijndel! Deze week heeft onze camper een keramische glascoating (Gold detailing) behandeling gehad van Car & Boat Care van Schijndel in Houten. De camper ziet er nu weer als nieuw uit. Vakwerk geleverd met een prima prijs/kwaliteit-verhouding. Hier krijg je Service met een hoofdletter S.

 by M.
10

Professioneel, flexibel, top werk afgeleverd en top service! Echte aanrader!

 by Denny van ark

1 woord topbedrijf.
Bus weer als nieuw.

 by familie Hagenaar
professioneel en klantgericht

Vandaag onze camper bij Car & Boat Care in Houten opgehaald, waar deze is behandeld met een Swisstec Gold Ceramic Glass Coating.

De camper is pas een halfjaar oud/jong en naar onze mening dus nog nieuw.

Wij zijn echter bijzonder verrast door het resultaat en zeer tevreden: de camper glanst en glimt nog meer dan op het moment van aflevering en lijkt ook schoner.

Onze ervaring is dat men zeer professioneel en klantgericht te werk gaat en kunnen Car & Boat Care daarom ook zeker aanraden.

Sebastiaan en medewerkers bedankt voor het prachtige resultaat.

Fam. Hagenaar

 

 by David
Weer Goud!

Tweede auto laten doen, ondanks dat hij nieuw was, heeft Sebastiaan hem toch helemaal na-gepolijst. Waardoor hij nu nog mooier is als toen ik hem in de showroom ophaalde.
Zeer tevreden!

 by M Musters
Top!

Onze camper na aflevering meteen gebracht om te laten coaten met Swisstec gold. Wat een vakman is Sebastiaan! Bij t eerste contact bleek meteen wat n perfectionist hij is! Onze camper is nu 6 jaar beschermd tegen weersinvloeden en staat werkelijk te shinen! Wij bevelen dit bedrijf van harte aan bij iedereen die op zoek is naar degelijk vakwerk. Ook n jaarbeurt voordat je voertuig de stalling ingaat wordt hier aangeboden, waarbij alles grondig wordt geïnspecteerd. Wij komen graag bij jullie terug toppers 👍

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»