Officieel dealer Ultramar producten

Car & Boat Care

Officieel dealer Ultramar producten

Officieel dealer Ultramar producten

Sinds 2018 is Car & Boat Care officieel dealer van Ultramar schoonmaakproducten. Alles op het gebied van het reinigen en beschermen bootkappen, zeilen, kussens etc.

Ultramar voor professionele producten
Bij Ultramar weten we hoe fijn het is om schoon en goed geïmpregneerd materiaal te hebben. Dat maakt uw dag op het water of in de sneeuw echt ontspannen. Daarom werken we bij Ultramar alleen maar met de beste producten. In onze zeil- en tentwasserij ontwikkelen wij de producten net zolang totdat ze voldoen aan al onze eisen. Pas wanneer ze volledig naar onze wens zijn, brengen wij de producten op de markt. Op deze manier zij wij er van verzekerd dat u alleen de beste producten koopt.

Zelf professioneel reinigen en impregneren met Ultramar
Onze producten geven een professioneel resultaat. Na gebruik kunt u weer zorgeloos genieten van uw zeil, bootkap, kleding, cabrio of zonnescherm. Alle producten van Ultramar zijn speciaal zo ontwikkeld dat ze simpel te gebruiken zijn. Ook als u nog geen ervaring heeft met het reinigen en impregneren van zeilen en tenten zijn onze producten geschikt voor u.

 

NIEUWS

Nieuws

Magazine Stijl fotografie

Anneke Troost van stijl fotografie heeft mij als ondernemer benaderd om in haar magazine te komen. Hierin beschrijft ze precies de persoon die achter de

Bekijk »