Over Car & Boat Care

DETAILING TOT IN DE PUNTJES

Over Car & Boat Care

Car & Boat Care biedt u de beste professionele reiniging en bescherming van uw auto, boot, camper, caravan of motor.
Alleen de beste reiniging/ beschermingsproducten en nieuwste apparatuur zijn goed genoeg voor u.

In 2007 heeft Sebastiaan van Schijndel de sprong in het diepe gemaakt en van zijn hobby zijn werk gemaakt. Car & Boat Care werd opgericht en beschikt inmiddels over een uitgebreide particuliere en zakelijke klantenkring in zowel binnen- als buitenland.

Kwaliteit staat bij Car & Boat Care hoog in het vaandel. Met veel aandacht en zorg reinigen en behandelen wij auto’s, boten, campers, caravans en motoren. Gebruikmakend van de beste materialen en middelen is geen uitdaging te groot voor ons. Zo beschikken we over het nieuwste gereedschappen waaronder een excentrische polijstmachine, shampoorelmachine, ozon kanon en professionele poetsbruggen.

Daarnaast hebben we een moderne wachtruimte met WIFI en leenauto’s ter beschikking.
Elk poetsbedrijf kan uw voer of vaartuig poetsen, maar gewoon poetsen verhult alleen maar de problemen met de lak. Detailen is echter van een heel andere orde. Ik pak de problemen bij de bron aan.

Detailen is het minutieus herstellen van de glans en reflectie van de autolak. Daarna krijgt de lak de best mogelijke bescherming. Ik gebruik uitsluitend de beste producten op de markt. Zo geniet u langer van uw kostbare auto, boot, camper, caravan of motor.
In de ruime werkplaats aan de Pakketboot 35 in Houten zijn al vele auto’s, campers, caravans en motoren grondig gereinigd en behandeld.

Uw auto, boot, camper, caravan of motor is waarschijnlijk uw passie. Detailen is mijn passie. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in high-end detailing en het glascoaten van auto’s, boten, campers, caravans en motoren van alle leeftijden en typen!