AUDI Glascoating

Uw Audi voorzien van de meest duurzame Swisstec glascoating!

AUDI Glascoating

Op zoek naar de ultieme en duurzame lakbescherming voor uw Audi? Dan bent u bij Car & Boat Care aan het goede adres. Met de Swisstec glascoating behandeling wordt uw Audi voor een periode van maximaal 6 jaar voorzien van de beste bescherming tegen vuil en met een diepe en langdurige glans als resultaat. Zowel de lak als velgen van uw Audi zien er na iedere wasbeurt weer als nieuw uit.

Glascoating

Wij werken met Swisstec® Ceramic/GLASS Coating. Swisstec® coatings zijn één van de meest gebruikte coatings in de Automotive sector. Het zijn coatings die speciaal ontwikkeld zijn voor het beschermen van lakopervlaktes. Swisstec® coatings zijn verkrijgbaar voor zowel Gloss en Matt lakken.

Swisstec Ceramic Coating is een van de meest gebruikte coatings in de automotive sector. Het is een coating op basis van vloeibaar glas (siliciumdioxide), speciaal ontwikkeld voor het beschermen van oppervlaktes. Door de hydrofobische eigenschappen hecht water daardoor niet aan het materiaal en trekt niet in het materiaal als dat poreus is, maar vormt druppels die gemakkelijk van het materiaal glijden. De coatinglaag geeft een glimmende ‘’wet-look’’ glasachtige uitstraling aan de lak. Bij matte lakken een egale “satin-look’’. Daarnaast heeft het tal van andere voordelen, waarbij de bescherming tot wel ruim 6 jaar is.

1. Slijtvast: de structuur van de Swisstec Ceramic Coating is zo gesloten dat vuil, vet en andere vervuilingen zich niet goed kan hechten aan het oppervlak. Het oppervlak wordt zelfreinigend. Simpele reiniging met water is vaak al voldoende. Doordat er maar weinig kan intrekken in de poriën van de laklaag maakt het de lak uiterst slijtvast.
2. Waterbestendig: de hydrofobische werking van deze coating zorgt ervoor dat waterdruppels als kleine pareldruppels van de lak afrollen. Dit geeft niet alleen een mooi effect, het zorgt er tevens voor dat de corrosie geen kans krijgt en u de auto/motor veel minder vaak hoeft te wassen.
3. Hard: de hardheid van een Swisstec Ceramic Coating wordt gemeten met de schaal van Mohs. Een professionele Swisstec Ceramic Coating haalt een hardheid van ruim 9h. Dit betekend dat de coating zo hard is dat deze bestand is tegen UV-straling, zure regen, agressieve schoonmaakmiddelen, olie, dierlijke uitwerpselen en boomsappen. Het biedt tevens extreme bescherming tegen krasvorming.
4. Duurzaam: waar een wax-bescherming al vervaagt na enkele wasbeurten en veel zon, kan een Swisstec Ceramic Coating tot wel ruim 6 jaar mee. Het is een investering waar u lang profijt van heeft.
5. Mooi: het geeft de lak en daardoor uw AUDI de ultieme glansgraad met meer diepte, reflectie en flair.

DETAILING: WAX & GLASCOATING

Onderstaande 3 pakketten bieden u de meest complete Detail Behandeling

Wax
Teflon

BRONZE

Standaard al zeer uitgebreid. De auto wordt compleet gereinigd en gepolijst. De lak wordt beschermd door een hoogwaardige wax of teflon 4 seasons. Het interieur wordt weer volledig opgefrist en vuil en stofvrij gemaakt

GLAS

SILVER

Uitgebreide glascoating 2 jaar. De auto wordt compleet gereinigd en gepolijst.
De lak en velgen worden beschermd door de beste glascoating. Het interieur wordt weer volledig opgefrist en vuil en stofvrij gemaakt

GLAS

GOLD

Exclusieve ceramische glascoating 6 jaar. De auto wordt compleet gereinigd en gepolijst. De lak en velgen worden beschermd door de beste glascoating. Het interieur wordt weer volledig opgefrist en vuil en stofvrij gemaakt