Car Detailing Gold

DETAILING TOT IN DE PUNTJES

AUTO DETAILING PAKKET: GOLD

Car Detailing Gold

Glascoating van SWISSTEC® is voor alle automerken geschikt zoals Porsche, BMW, Volvo, Jaguar, Tesla, MINI, Ferrari, Maserati, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce, Audi, Mercedes-Benz, Polestar, Range Rover, Volkswagen, Land-Rover, Chrysler, Dodge, Ford, RAM, Jeep, Mazda, Lexus, Renault, Peugeot, Opel, Toyota, Lotus, Seat, Skoda, etc.

De SWISSTEC® glascoating gold behandeling is een pure Swisstec Ceramic Coating welke een ongeëvenaarde helderheid, glans en bescherming biedt. De lak wordt volledig ¬behandeld. Indien nodig (bij gebruikte auto’s), worden krassen verwijderd. Deze behandeling is een Swisstec Ceramic Coating op basis van een Nano hybride laag. De lak van de auto wordt extreem hydrofobisch: extreem vuil- en waterafstotend. Het biedt een duurzame bescherming van de autolak met zelfreinigende eigenschappen van het lakoppervlak. De garantie is 6 jaar.

Glascoating

Wij werken met Swisstec® Ceramic/GLASS Coating. Swisstec® coatings zijn één van de meest gebruikte coatings in de Automotive sector. Het zijn coatings die speciaal ontwikkeld zijn voor het beschermen van lakopervlaktes. Swisstec® coatings zijn verkrijgbaar voor zowel Gloss en Matt lakken.

Swisstec Ceramic Coating is een van de meest gebruikte coatings in de automotive sector. Het is een coating op basis van vloeibaar glas (siliciumdioxide), speciaal ontwikkeld voor het beschermen van oppervlaktes. Door de hydrofobische eigenschappen hecht water daardoor niet aan het materiaal en trekt niet in het materiaal als dat poreus is, maar vormt druppels die gemakkelijk van het materiaal glijden. De coatinglaag geeft een glimmende ‘’wet-look’’ glasachtige uitstraling aan de lak. Bij matte lakken een egale “satin-look’’. Daarnaast heeft het tal van andere voordelen, waarbij de bescherming tot wel ruim 6 jaar is.

1. Slijtvast: de structuur van de Swisstec Ceramic Coating is zo gesloten dat vuil, vet en andere vervuilingen zich niet goed kan hechten aan het oppervlak. Het oppervlak wordt zelfreinigend. Simpele reiniging met water is vaak al voldoende. Doordat er maar weinig kan intrekken in de poriën van de laklaag maakt het de lak uiterst slijtvast.
2. Waterbestendig: de hydrofobische werking van deze coating zorgt ervoor dat waterdruppels als kleine pareldruppels van de lak afrollen. Dit geeft niet alleen een mooi effect, het zorgt er tevens voor dat de corrosie geen kans krijgt en u de auto/motor veel minder vaak hoeft te wassen.
3. Hard: de hardheid van een Swisstec Ceramic Coating wordt gemeten met de schaal van Mohs. Een professionele Swisstec Ceramic Coating haalt een hardheid van ruim 9h. Dit betekend dat de coating zo hard is dat deze bestand is tegen UV-straling, zure regen, agressieve schoonmaakmiddelen, olie, dierlijke uitwerpselen en boomsappen. Het biedt tevens extreme bescherming tegen krasvorming.
4. Duurzaam: waar een wax-bescherming al vervaagt na enkele wasbeurten en veel zon, kan een Swisstec Ceramic Coating tot wel ruim 6 jaar mee. Het is een investering waar u lang profijt van heeft.
5. Mooi: het geeft de lak en daardoor uw auto/motor de ultieme glansgraad met meer diepte, reflectie en flair.

BEHANDELPLAN GOLD

UW auto laten behandelen?

Vraag ook bij Car & Boat Care direct uw offerte aan,
u mag van ons verwachten dat u:

  • binnen 24 uur een uitgebreide offerte ontvangt;
  • bij akkoord offerte uw afspraak binnen 2 weken gerealiseerd kan worden;
  • uw auto weer zo goed als nieuw wordt;
  • wij uw auto 1 á 2 werkdagen nodig hebben om deze dienst uit te voeren;
  • bij Bronze, Silver of Gold detailing pakketten gratis vervangend vervoer hebben of haal en breng service hebben;
  • van 1 tot 6 jaar glans garantie;
  • u mag altijd telefonisch contact opnemen voor vragen;
  • wij bieden voor elk probleem of speciale dienst wel een betaalbare en mooie professionele oplossing.

Offerte aanvragen:

HAAL EN BRENG SERVICE


Wanneer uw auto voor een poetsbehandeling bij ons staat kan het lastig zijn dit in uw agenda in te passen. Daarom bieden wij u onze haal-en breng service aan. Als uw auto klaar is kunnen wij u desgewenst weer ophalen. Wij willen onze klanten graag ontzorgen met deze service!

Gratis leenfiets behoort ook tot de mogelijkheden bij ons; u hoeft alleen maar aan te geven dat u hier gebruik van wilt maken tijdens het maken van de afspraak.

Hoe maak ik gebruik van de haal-en brengservice van mijn auto?
Kosten bedragen € 25,-
Vooraf reserveren (minimaal 2 dagen voor uw afspraak) is noodzakelijk
De reisafstand bedraagt maximaal 15 kilometer vanaf onze vestiging

Gratis vervangend vervoer

Kunt u uw auto niet de hele dag missen? Bespreek het even met ons, dan bekijken we wat we voor je kunnen doen.

Wanneer uw auto wordt behandeld bij ons en u heeft vervoer nodig, kun u gebruik maken van onze gratis leen-Smart bij een Bronze, Silver of Gold behandeling. Wij hebben ook een leenfiets voor je klaar staan.

Geef dit wel van tevoren aan, dan kunnen wij de vervangende auto of fiets voor u reserveren.

Klanten aan het woord

Onze BMW X3 was drie jaar oud toen hij voor het eerst door Car&Boat Care in een glascoating is gezet.
Hij zag er gelijk beter uit dan nieuw. Die glans blijft je na elke wasbeurt weer toestralen.
Sebastiaans persoonlijke zorg, professioneel enthousiasme en persoonlijk contact geven de mogelijkheid tot dienstverlening op maat.
Daardoor zijn wij er nu al jaren tevreden klant. Van harte aanbevolen.

José en Adry

BMW X3

Monique van Zanten

Mercedes A250

Echt een zeer professioneel bedrijf die al jarenlang onze auto’s perfect behandeld met glascoating tot in de kleinste details.
Zij verrichten bijna wonderen en zijn ook nog eens vreselijk aardig en onwijs klantgericht. 100% aanrader!

Onze klassieke Alfa Romeo Giulia, die we al bijna 20 jaar hebben, hebben we bij Car & Boatcare in de glascoating laten zetten. De kleur heeft daardoor weer een prachtige diepe glans gekregen.
We hebben de auto gebruikt als trouwauto voor onze bruiloft en hij staat heel mooi op de foto’s staat. Sebastiaan heeft veel oog voor detail en van binnen en buiten was hij weer als nieuw. Hij heeft heel goed werk afgeleverd en beveel hem zeker aan.

Oscar Bakker

Alfa Romeo Giulia