Boot Detailing Gold

DETAILING TOT IN DE PUNTJES

BOOT DETAILING PAKKET: GOLD

Boot Detailing Gold

De Swisstec® gold behandeling is een pure Swisstec® Ceramic Coating welke een ongeëvenaarde helderheid, glans en bescherming biedt. De boot lak wordt volledig -behandeld. Indien nodig bij bestaande boten worden krassen verwijderd. Deze behandeling is een Swisstec® Ceramic Coating op basis van een Nano hybride laag. De lak van de boot wordt extreem hydrofobisch: extreem vuil- en waterafstotend. Het biedt een duurzame bescherming van de bootlak met zelfreinigende eigenschappen van het lakoppervlak. De garantie is 4 jaar.


Glascoating

Wij werken met Swisstec® Ceramic/GLASS Coating. Swisstec® coatings zijn één van de meest gebruikte coatings. Het zijn coatings die speciaal ontwikkeld zijn voor het beschermen van lakopervlaktes. Swisstec® coatings zijn verkrijgbaar voor zowel Gloss en Matt lakken.
Swisstec Ceramic Coating is een van de meest gebruikte coatings. Het is een coating op basis van vloeibaar glas (siliciumdioxide), speciaal ontwikkeld voor het beschermen van oppervlaktes. Door de hydrofobische eigenschappen hecht water daardoor niet aan het materiaal en trekt niet in het materiaal als dat poreus is, maar vormt druppels die gemakkelijk van het materiaal glijden. De coatinglaag geeft een glimmende ‘’wet-look’’ glasachtige uitstraling aan de lak. Bij matte lakken een egale “satin-look’’. Daarnaast heeft het tal van andere voordelen, waarbij de bescherming tot wel ruim 4 jaar is.
1. Slijtvast: de structuur van de Swisstec Ceramic Coating is zo gesloten dat vuil, vet en andere vervuilingen zich niet goed kan hechten aan het oppervlak. Het oppervlak wordt zelfreinigend. Simpele reiniging met water is vaak al voldoende. Doordat er maar weinig kan intrekken in de poriën van de laklaag maakt het de lak uiterst slijtvast.
2. Waterbestendig: de hydrofobische werking van deze coating zorgt ervoor dat waterdruppels als kleine pareldruppels van de lak afrollen. Dit geeft niet alleen een mooi effect, het zorgt er tevens voor dat de corrosie geen kans krijgt en u de boot veel minder vaak hoeft te wassen.
3. Hard: de hardheid van een Swisstec Ceramic Coating wordt gemeten met de schaal van Mohs. Een professionele Swisstec Ceramic Coating haalt een hardheid van ruim 9h. Dit betekend dat de coating zo hard is dat deze bestand is tegen UV-straling, zure regen, agressieve schoonmaakmiddelen, olie, dierlijke uitwerpselen en boomsappen. Het biedt tevens extreme bescherming tegen krasvorming.
4. Duurzaam: waar een wax-bescherming al vervaagt na enkele wasbeurten en veel zon, kan een Swisstec Ceramic Coating tot wel ruim 4 jaar mee. Het is een investering waar u lang profijt van heeft.
5. Mooi: het geeft de lak en daardoor uw boot de ultieme glansgraad met meer diepte, reflectie en flair.

BEHANDELPLAN GOLD

UW BOOT laten behandelen?

Vraag ook bij Car & Boat Care direct uw offerte aan,
u mag van ons verwachten dat u:

  • binnen 24 uur een uitgebreide offerte ontvangt;
  • bij akkoord offerte uw afspraak binnen 4 weken gerealiseerd kan worden;
  • uw boot weer zo goed als nieuw wordt;
  • wij uw boot 1 á 2 werkdagen nodig hebben om deze dienst uit te voeren;
  • van 1 tot 4 jaar glans garantie;
  • u mag altijd telefonisch contact opnemen voor vragen;
  • wij bieden voor elk probleem of speciale dienst wel een betaalbare en mooie professionele oplossing.

Offerte aanvragen:

Klanten aan het woord

Rond zoekend op het internet kwam ik Car Boat (Motor) Care tegen.
Wat onderzoekende mails, waar door Sebastiaan – de eigenaar – snel en informatief op werd gereageerd. Werd mij duidelijk dat ik hier graag is mijn Yamaha FJR1300 uit 2008, zou willen laten ‘ opstralen’. Zelf best een poetser, maar onder de kappen kom ik verder nooit.
Het resultaat was ‘ schitterend’!
Van binnen naar buiten super fris, schoon, glimmend.
Ik rij weer super tevreden de zomer in 👍
Vond de prijs / kwaliteit verhouding absoluut concurrerend en kom dan ook zeker weer terug, t.z.t.

Henk Glijn

Yamaha FJR1300

Familie van Gelder

Sunseeker

Car & Boat Care heeft onze boot gereinigd en behandeld met hard wax en we werden aangenaam verrast door het resultaat. Je merkt niet alleen dat Sebastiaan plezier heeft in zijn werk maar hij laat ook (trots) zien dat hij dit vak tot in de puntjes beheerst. Wij raden Sebastiaan van Car & Boat Care dan ook ten zeerste aan!

Onze BMW X3 was drie jaar oud toen hij voor het eerst door Car&Boat Care in een glascoating is gezet.
Hij zag er gelijk beter uit dan nieuw. Die glans blijft je na elke wasbeurt weer toestralen.
Sebastiaans persoonlijke zorg, professioneel enthousiasme en persoonlijk contact geven de mogelijkheid tot dienstverlening op maat.
Daardoor zijn wij er nu al jaren tevreden klant. Van harte aanbevolen.

José en Adry

BMW X3