Motor Detailing Silver

DETAILING TOT IN DE PUNTJES

MOTOR DETAILING PAKKET: SILVER

Motor Detailing Silver

De Swisstec silver behandeling is een Swisstec Glass Coatingbehandeling. De behandeling biedt een duurzame bescherming van de motorlak. De lak wordt volledig behandeld. Indien nodig bij bestaande motor worden krassen verwijderd. Deze behandeling is inclusief lakverzegeling op basis van een Swisstec Ceramic Coating. De garantie is 2 jaar.

Deze behandeling is uit te breiden naar motor detailing Gold glascoating.

Glascoating:

Wij werken met Swisstec® Ceramic/GLASS Coating. Swisstec® coatings zijn één van de meest gebruikte coatings. Het zijn coatings die speciaal ontwikkeld zijn voor het beschermen van lakopervlaktes. Swisstec® coatings zijn verkrijgbaar voor zowel Gloss en Matt lakken.
Swisstec Ceramic Coating is een van de meest gebruikte coatings. Het is een coating op basis van vloeibaar glas (siliciumdioxide), speciaal ontwikkeld voor het beschermen van oppervlaktes. Door de hydrofobische eigenschappen hecht water daardoor niet aan het materiaal en trekt niet in het materiaal als dat poreus is, maar vormt druppels die gemakkelijk van het materiaal glijden. De coatinglaag geeft een glimmende ‘’wet-look’’ glasachtige uitstraling aan de lak. Bij matte lakken een egale “satin-look’’. Daarnaast heeft het tal van andere voordelen, waarbij de bescherming tot wel ruim 5 jaar is.
1. Slijtvast: de structuur van de Swisstec Ceramic Coating is zo gesloten dat vuil, vet en andere vervuilingen zich niet goed kan hechten aan het oppervlak. Het oppervlak wordt zelfreinigend. Simpele reiniging met water is vaak al voldoende. Doordat er maar weinig kan intrekken in de poriën van de laklaag maakt het de lak uiterst slijtvast.
2. Waterbestendig: de hydrofobische werking van deze coating zorgt ervoor dat waterdruppels als kleine pareldruppels van de lak afrollen. Dit geeft niet alleen een mooi effect, het zorgt er tevens voor dat de corrosie geen kans krijgt en u de boot veel minder vaak hoeft te wassen.
3. Hard: de hardheid van een Swisstec Ceramic Coating wordt gemeten met de schaal van Mohs. Een professionele Swisstec Ceramic Coating haalt een hardheid van ruim 9h. Dit betekend dat de coating zo hard is dat deze bestand is tegen UV-straling, zure regen, agressieve schoonmaakmiddelen, olie, dierlijke uitwerpselen en boomsappen. Het biedt tevens extreme bescherming tegen krasvorming.
4. Duurzaam: waar een wax-bescherming al vervaagt na enkele wasbeurten en veel zon, kan een Swisstec Ceramic Coating tot wel ruim 6 jaar mee. Het is een investering waar u lang profijt van heeft.
5. Mooi: het geeft de lak en daardoor uw auto/motor de ultieme glansgraad met meer diepte, reflectie en flair.

BEHANDELPLAN SILVER

UW motor laten behandelen?

Vraag ook bij Car & Boat Care direct uw offerte aan,
u mag van ons verwachten dat u:

  • binnen 24 uur een uitgebreide offerte ontvangt;
  • bij akkoord offerte uw afspraak binnen 2 weken gerealiseerd kan worden;
  • uw motor weer zo goed als nieuw wordt;
  • wij uw motor 1 á 2 werkdagen nodig hebben om deze dienst uit te voeren;
  • van 1 tot 6 jaar glans garantie;
  • u mag altijd telefonisch contact opnemen voor vragen;
  • wij bieden voor elk probleem of speciale dienst wel een betaalbare en mooie professionele oplossing.

Offerte aanvragen:

Klanten aan het woord

Echt een zeer professioneel bedrijf die al jarenlang onze auto’s perfect behandeld met glascoating tot in de kleinste details.
Zij verrichten bijna wonderen en zijn ook nog eens vreselijk aardig en onwijs klantgericht. 100% aanrader! 

Monique van Zanten

Mercedes Benz A250

Henk Glijn

Yamaha FJR1300

Rond zoekend op het internet kwam ik Car Boat (Motor) Care tegen.
Wat onderzoekende mails, waar door Sebastiaan – de eigenaar – snel en informatief op werd gereageerd. Werd mij duidelijk dat ik hier graag is mijn Yamaha FJR1300 uit 2008, zou willen laten ‘ opstralen’. Zelf best een poetser, maar onder de kappen kom ik verder nooit.
Het resultaat was ‘ schitterend’!
Van binnen naar buiten super fris, schoon, glimmend.
Ik rij weer super tevreden de zomer in 👍
Vond de prijs / kwaliteit verhouding absoluut concurrerend en kom dan ook zeker weer terug, t.z.t.

Sebastiaan van Car & Boat Care is zeer alert, vakkundig en klantvriendelijk. Ik had in september al een offerte laten maken maar het motorseizoen duurde langer dan verwacht. Toen ik begin december mailde of ik terecht kon voor een poetsbeurt was ik onmiddellijk welkom. Ik ben een rijder en sleutel graag maar poetsen… dus de motoren hadden een vol seizoen gereden in alle omstandigheden (van half maart tot eind november met regen en mist over de kleinste landweggetjes) dus ze kwamen nogal “doorleeft” aan… geen probleem! Binnen 48 uur de motoren gepoetst en klaar om op te halen… belachelijk schoon! Al het lakwerk voelt “zacht” aan en ik heb het idee dat vuil hier niet snel aan hecht en ik volgend seizoen weinig af te spoelen heb na een rit. Volgend jaar gaan ze weer naar Sebastiaan van Car & Boat Care… daar kan ik met geen mogelijkheid zelf tegenaan poetsen!

John van Bemmel

Harley Davidson